AtlasZorg is een jonge organisatie die zorgt voor maatwerk op het gebied van beschermingsbewind. Er zal te allen tijde gekeken worden naar persoonlijke wensen. AtlasZorg helpt u door middel van een individuele en persoonlijke aanpak.


Kwaliteit, persoonlijke aandacht, betrokkenheid, kleinschalig en laagdrempelig zijn de kernwoorden die passen bij mijn visie!


Mensen die tot de doelgroep van AtlasZorg behoren zijn onder andere mensen die door ziekte, leeftijd of bijzondere omstandigheden, zoals problematische schulden of een psychiatrische achtergrond, hun financiƫn niet meer zelf kunnen of willen regelen. Iedereen vanaf 18 jaar kan beschermingsbewind aanvragen. Ook als je geen schulden hebt, kan je preventief onder bewind komen te staan, zodat je zeker weet dat je in de toekomst geen schulden zal maken.


AtlasZorg werkt voor iedereen woonachtig in de provincie Gelderland. Woont u net daar buiten, geen probleem. Samen kijken we naar de mogelijkheden.


AtlasZorg voldoet aan de jaarlijkse kwaliteitseisen die door de rechtbank zijn opgelegd en is hierdoor officieel benoembaar als beschermingsbewindvoerder.


Deze tekst past u aan door erop te klikken.